GEBOORTECENTRUM SOPHIA

HUISELIJK EN COMFORTABEL GENIETEN!

ZO FIJN KAN EEN KRAAMTIJD ZIJN!

Er kunnen veel redenen zijn waarom u uw kraamtijd niet thuis wilt of kunt doorbrengen. Het kan uw eerste kindje zijn, misschien is uw huis te klein, uw gezin te druk of uw familie te groot. Of u wilt het, gewoon, omdat het kan.
In het Geboortecentrum Sophia komt u optimaal op krachten na de bevalling. U hoeft nergens aan te denken en u kunt zich overgeven aan het genieten van uw baby en uw eigen herstel.

Wij bieden u dag en nacht alle zorg en aandacht die u wenst en nodig heeft. Kraamzorg in Geboortecentrum Sophia is een rustgevende combinatie van 24 uur per dag professionele zorg en weldadige service.

UW KAMER

Op uw gezellige en comfortabele kamer heeft u alles wat nodig is. Het belangrijkste is natuurlijk een comfortabel bed voor u en uw partner, een commode en een fris opgemaakt wiegje voor uw pasgeboren baby. Alle verzor-gingsartikelen voor u en uw baby, zoals maandverband, baby-voeding, verzorgingsmiddelen en luiers zijn aanwezig in het geboortecentrum Sophia. We hebben een handige checklist gemaakt voor wat je verder en thuis nodig hebt, de uitzetlijst vind je hier.

Verder is de badkamer is voorzien van een wc en douche. Er is alle ruimte om bezoek op uw kamer te ontvangen. Elke kamer heeft een kleurentelevisie en er is gratis wifi. Ook een koelkastje en kluisje ontbreken niet en er is volop ruimte om uw spullen op te bergen. Vast een kijkje nemen? Klik hier.

UW WENSEN

In het Geboortecentrum Sophia werken we met een persoonlijk zorgplan waarin al uw persoonlijke wensen worden opgenomen, zodat iedere kraamverzorgende altijd weet wat voor u belangrijk is. Dit persoonlijk zorgplan is onderdeel van het zorgdossier.

UW BEZOEK

Bezoek is van harte welkom in Geboortecentrum Sophia.

BEZOEKtijden

Van maandag t/m vrijdag tussen 11:00 uur en 21:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 09:00 uur en 21:00 uur. Wij adviseren moeder en kind om te rusten tussen 13:00 uur en 15:00 uur

We vragen je bezoek om bij corona-gerelateerde klachten niet te komen.

SERVICES

Voor maar € 20,10 per dag wordt dagelijks uw kamer schoongemaakt, uw beddengoed verschoond (het bed van uw partner 1x per 2 dagen) en de handdoeken ververst. Ook het gebruik van luiers en producten voor de persoonlijke verzorging en hygiëne van u en uw baby zijn hierbij inbegrepen.

 

ETEN EN DRINKEN

Voor u en uw gasten is er gratis koffie en thee en voor de kinderen is er limonade. Als u het fijn vindt om ontbijt, lunch en/of diner van ons af te nemen, dan serveren wij die maaltijden op uw kamer. U kunt kiezen uit een uitgebreide menukaart.

ONZE KRAAMVERZORGENDEN

U krijgt in het Geboortecentrum Sophia professionele kraamzorg van deskundige, gediplomeerde kraam-verzorgenden. Samen met u zorgen zij in de eerste belangrijke dagen voor u en uw baby. Zij houden uw gezondheid en die van uw baby nauwkeurig in de gaten en geven belangrijke, praktische adviezen over de dagelijkse verzorging.

Dankzij hun zorg en aandacht gaat u na een aantal dagen uitgerust en goed voorbereid naar huis. Als het nodig is wordt ook geregeld dat er thuis hulp en zorg is.

Onze kraamverzorgenden werken volgens vaste richtlijnen en leggen alles vast in uw zorgdossier. Bovendien zijn zij extra geschoold om zorg te verlenen aan vrouwen die met een medische indicatie of keizersnede zijn bevallen.

UW KINDJE IS OPGENOMEN IN HET

ZIEKENHUIS

Als een kindje na de geboorte moet worden opgenomen in het ziekenhuis, geeft dat zorg en verdriet bij ouders. Ook al is uw baby in goede handen, het liefst willen alle ouders 24 uur per dag dicht bij hun pasgeboren kind zijn.

Ook dan kunt u ervoor kiezen om in het Geboortecentrum te verblijven. Niet alleen bent u dan zo dicht als mogelijk bij uw baby, u kunt onder de gegeven omstandigheden ook zo goed als mogelijk herstellen. Onze kraamverzorgenden staan ook dan dag en nacht voor u klaar. Met hen kunt u ook uw zorgen en vragen bespreken.