GEBOORTECENTRUM SOPHIA

WERKEN BIJ

Wat is geboortecentrum Sophia

In het geboortecentrum bieden wij onze gasten 24-uurs zorg en verblijf zij in één van de 12 comfortabele ruime kamers met eigen badkamer. We serveren het ontbijt, de lunch en desgewenst de avondmaaltijd op de kamer. Zo komen onze gasten na de bevalling optimaal op krachten en hebben zij echt even tijd om samen te genieten.

Ons geboortecentrum is meer

Onze gasten kiezen er vaak voor om ook in het geboortecentrum (poliklinisch) te bevallen. Per jaar bevallen er meer dan 800 vrouwen in één van de 4 geboortekamers in ons geboortecentrum. Onze kraamverzorgende verlenen bij die bevallingen de partusassistentie.

Moeders die in het Erasmus MC de complicaties of een keizersnede zijn bevallen worden daarna vaak op medisch advies overgeplaatst naar ons geboortecentrum. Zij hebben meestal extra zorg nodig. Onze kraamverzorgende zijn aanvullend geschoold om die extra zorg te geven.

Ook wanneer een pasgeboren baby moet worden opgenomen in het Erasmus MC komt de moeder vaak in het geboortecentrum haar kraamtijd doorbrengen. Zo kunnen de ouders toch zo dicht mogelijk bij hun kindje zijn. Deze ouders hebben vaak zorgen en het is dan ook belangrijk om naast de fysieke verzorging ook goede emotionele ondersteuning te bieden.

Klant en medewerker centraal

Goede zorg leveren kan alleen maar met goede kraamverzorgende met passie voor het vak. Goede kraamverzorgende hebben een sleutelpositie in de tevredenheid van onze klanten. Daarom staat bij ons niet alleen de klant centraal maar ook de kraamverzorgende.

VACATURES

OP DIT MOMENT ZIJN ER GEEN OPENSTAANDE VACATURES