GEBOORTECENTRUM SOPHIA

WERKEN BIJ

Wat is geboortecentrum Sophia

In het geboortecentrum bieden wij onze gasten 24-uurs zorg en verblijf zij in één van de 12 comfortabele ruime kamers met eigen badkamer. We serveren het ontbijt, de lunch en desgewenst de avondmaaltijd op de kamer. Zo komen onze gasten na de bevalling optimaal op krachten en hebben zij echt even tijd om samen te genieten.

Ons geboortecentrum is meer

Onze gasten kiezen er vaak voor om ook in het geboortecentrum (poliklinisch) te bevallen. Per jaar bevallen er meer dan 800 vrouwen in één van de 4 geboortekamers in ons geboortecentrum. Onze kraamverzorgende verlenen bij die bevallingen de partusassistentie.

Moeders die in het Erasmus MC de complicaties of een keizersnede zijn bevallen worden daarna vaak op medisch advies overgeplaatst naar ons geboortecentrum. Zij hebben meestal extra zorg nodig. Onze kraamverzorgende zijn aanvullend geschoold om die extra zorg te geven.

Ook wanneer een pasgeboren baby moet worden opgenomen in het Erasmus MC komt de moeder vaak in het geboortecentrum haar kraamtijd doorbrengen. Zo kunnen de ouders toch zo dicht mogelijk bij hun kindje zijn. Deze ouders hebben vaak zorgen en het is dan ook belangrijk om naast de fysieke verzorging ook goede emotionele ondersteuning te bieden.

Klant en medewerker centraal

Goede zorg leveren kan alleen maar met goede kraamverzorgende met passie voor het vak. Goede kraamverzorgende hebben een sleutelpositie in de tevredenheid van onze klanten. Daarom staat bij ons niet alleen de klant centraal maar ook de kraamverzorgende.

VACATURES

BIJBAAN PARTUSASSISTENTE GEBOORTECENTRUM SOPHIA

ENTHOUSIASTE EN LEERGIERIGE VERLOSKUNDIGEN IN SPÉ DIE INTERESSE HEBBEN IN EEN LEERZAME BIJBAAN ALS PARTUSASSISTENTE BIJ HET GEBOORTECENTRUM SOPHIA.

Als partusassistente begeleid je samen met een verloskundige een partus. Zodra een partus bij het Geboortecentrum aangemeld is wordt je opgeroepen. Tijdens de partus houd je de ontwikkelingen bij in het zorgdossier, voer je controles uit en assisteer je de verloskundige. Bij het Geboortecentrum is het mogelijk om in een beval bad te bevallen en is het mogelijk om te bevallen met behulp van lachgas. Doordat je met verschillende verloskundigen samenwerkt doe je veel ervaring op en breidt je je netwerk uit. Handig voor in de toekomst! Solliciteren kan al vanaf eind 2e leerjaar.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

  • Goede werkhouding
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Minimaal 2 diensten (2×16 uur) per week inzetbaar
  • Woonachtig in Rotterdam of dichtbij

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een fijne leeromgeving
  • Diverse trainingen en scholingen
  • Begeleiding door middel van een portfolio
  • Een contract gebaseerd op jouw beschikbaarheid
  • Een salaris volgens FWG 35 CAO Kraamzorg

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu en stuur je cv en motivatiebrief naar: personeelsadministratie@kzr.nl