Werken bij

Wij bieden zwangere vrouwen de mogelijkheid hun bevalling en/of kraamtijd totaal verzorgd en onbezorgd te kunnen ervaren. De kersverse ouders worden aan het einde van hun kraamtijd compleet toegerust op het ouderschap achtergelaten. En dat kan alleen maar met goede kraamverzorgenden! Daarom staat bij Geboortecentrum Sophia niet alleen de klant, maar ook jij als werknemer centraal. Als werknemer van Geboortecentrum Sophia lever je namelijk een uiterst belangrijke bijdrage aan onze organisatie.

Voordelen van werken bij Geboortecentrum Sophia
Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat wij als organisatie jou te bieden hebben. Wij zorgen graag goed voor onze medewerkers en bieden daarom een professionele en aantrekkelijke werkomgeving, met goed afgestemde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast bieden wij nog veel meer extra's, namelijk...
• mogelijkheden voor verschillende contractvormen
• verscheidene scholingen ter bevordering van deskundigheid
• een enorme verscheidenheid aan culturen binnen onze klantgroep
• een vaste werkplek
• een team van enthousiaste collega's

Wij streven ernaar iedere medewerker een prettige werkomgeving te bieden, waar kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Medewerkers van Geboortecentrum Sophia worden gekenmerkt door hun enthousiaste en gemotiveerde instelling, waarbij passie voor kraamzorg een centrale plek in neemt!

Wil je bij ons komen werken? Zie ons actuele vacatureoverzicht!

Back to top