GEBOORTECENTRUM SOPHIA

HET BESTE VAN ALLE WERELDEN

Veilig verscholen in het Erasmus MC ligt het Geboortecentrum Sophia. Een oase van rust, midden in de wereld van hoogwaardige zorg.

In het Geboortecentrum komt alles samen. U kunt zonder medische indicatie veilig bevallen in onze sfeervolle en compleet uitgeruste verloskamers, onder begeleiding van uw eigen vertrouwde verloskundige. Na de bevalling kunt u in onze ruime hotelkamers uw kraamtijd doorbrengen met 24-uurs zorg door gediplomeerde en ervaren kraamverzorgenden. Als er tijdens de bevalling toch een medisch specialist nodig is, dan zit deze letterlijk in hetzelfde gebouw.

Het welzijn en de gezondheid van u en uw baby staan centraal en zijn leidend in de zorg die wij bieden. Onze cliƫnten omringen met de best mogelijke zorg bij zwangerschap en geboorte! Dat is wat ons drijft.

Wil je meer weten over het verblijf in ons geboortecentrum? Neem dan contact op met onze klanteninformatie 010-2826230. Bent u bevallen? Neem alleen dan rechtstreeks contact op met Geboortecentrum Sophia via telefoonnummer 010-7031701.

Geboortecentrum Sophia is een bijzondere samenwerking tussen gro-up kraamzorg (voorheen Kraamzorg Rotterdam e.o.), het Erasmus MC en diverse verloskundigen. Lees meer over ons >

WERKEN BIJ

In Geboortecentrum Sophia zorg je als kraamverzorgende voor een veilige start van moeder en kind. Je richt je primair op de lichamelijke verzorging van de moeder en de baby tijdens de bevalling en de daarop aansluitende kraamtijd. Je werkt met ouders toe naar hun zelfredzaamheid door het geven van voorlichtingen en instructies. Ook observeer je de leefomgeving en signaleer en rapporteer je het als extra zorg en aandacht nodig is.